opc_loader

Menu

ADVIES OP MAAT?

​MAIL

OF

​BEL: 085 - 049 8505

Draadmat, 10x10cm verzinkt - 210x120x3mm (2,53m2)

Artikelnr: 26-010010

Het draadmatsysteem is een traditioneel vloerverwarmingssysteem dat van alle bestaande systemen het meest wordt gebruikt. De draadstaalmatten zijn gemakkelijk te monteren op zowel kleine als grote oppervlakken en ook toepasbaar in lastige ruimtes met rondingen en diagonalen. De mat kan eenvoudig op maat worden geknipt, zodat deze in elke situatie kan worden toegepast.

€6,20
Prijs incl. btw: €7,50
EAN
8719274214472
SKU
30010
Montage systeem
Draadmatten
Levertijd
1 - 2 dagen
Beschrijving

Je kan de vloerverwarmingsbuizen aan de draadstaalmatten bevestigen door middel van tyraps of snelstroppers. Wanneer mogelijk is het verstandig om ook een akoestische of warmte-isolerende laag aan te brengen. Als dat vanwege hoogte niet mogelijk is, raden wij aan om aluminium isolatiefolie te plaatsen. Het is verstandig om rekening te houden met een opbouwhoogte van 5 cm + de dikte van de afwerking (zoals tegels). 


Het gebruiken van draadstaal matten voor vloerverwarming heeft verschillende voordelen:

βœ“ Eenvoudige installatie: Het monteren van de matten is eenvoudig en kan snel worden gedaan, zelfs op lastige oppervlakken.

βœ“ Flexibiliteit: De matten kunnen worden aangepast aan de vorm van de ruimte, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten vloeren en indelingen.

βœ“ Efficiënte warmteverdeling: De draadstaalmatten zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over de vloer, wat zorgt voor een comfortabel en efficiënt verwarmingssysteem.

βœ“ Duurzaamheid: Draadstaalmatten zijn gemaakt van verzinkt staal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie.

βœ“ Kostenbesparend: Het gebruik van draadstaalmatten voor vloerverwarming kan helpen om energiekosten te verlagen, omdat het een efficiënte manier is om een ruimte te verwarmen.


Kortom, draadstaalmatten zijn een veelzijdige en effectieve oplossing voor vloerverwarming, die gemakkelijk te installeren is en zorgt voor een comfortabele en efficiënte warmteverdeling in elke ruimte.


Kenmerken draadstaalmatten

Afmetingen 210 x 120 x 3 mm
Buisafstand 10 x 10 cm
Materiaal Verzinkt staal
Gebruik Hoofdverwarming 10 m² per groep


 

Handige tip

Wil je vloerverwarming met draadstaalmatten gebruiken als bijverwarming? Dan raden we aan om voor draadstaalmaten met een buisafstand van 15 x 15 cm te kiezen.

Extra informatie

Gratis Verzending

Alle producten worden vanaf €49,00 gratis geleverd!
 

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Alternatieve artikelen voor Draadmat, 10x10cm verzinkt - 210x120x3mm (2,53m2)