opc_loader

Menu

VSH Xpress - pers systeem

  

VSH XPress

Het complete M-profiel leidingsysteem
VSH XPress is een compleet leidingsysteem dat geschikt is voor elke denkbare toepassing.
Van drinkwater-, gas-, verwarmings- en solarinstallaties tot sprinklersystemen. Het assortiment bestaat uit M-profiel pressfittingen, 
appendages, buizen en pressgereedschap en is verkrijgbaar in de materialen staalverzinkt, RVS, koper en cunifer. Met een complete range van afmetingen (van 12 t/m 108 mm, inclusief de tussenmaten 64 en 66,7 mm) is VSH XPress overal eenvoudig toepasbaar.

Slim systeem


Het press-systeem is voorzien van diverse controles, waardoor fouten tot een minimum beperkt worden en snelle installatie gegarandeerd is. Alle koppelingen met insteekeindes 12 t/m 54 mm zijn daarom voorzien van een duidelijke zichtbare insteekdieptemarkering.

Met de Leak Before Pressed-functie herkent u direct niet gepresste fittingen. Want dankzij de slimme combinatie van fitting en o-ring stroomt er bij niet-gepresste verbindingen water uit de fitting tijdens het afpersen van het systeem.

appendages en overgangskoppelingen
VSH XPress kan op een snelle, eenvoudige en schone manier worden geïnstalleerd en is voorzien van alle relevante keuren. Het brede assortiment appendages en overgangskoppelingen maakt het systeem helemaal compleet. Door de eenvoudige en naadloze aansluiting, maakt u elke installatie compleet met dit leidingsysteem.

installatiegemak, tijdbesparing en veiligheid staan voorop
• beschikbaar in vier verschillende materialen
• uitgebreide range van 12 t/m 108 mm, inclusief unieke tussenmaten 64 en 66,7 mm
• duidelijke herkenning van materiaal en afmeting
• snelle installatie door voorgemarkeerde insteekdiepte
• extra veiligheid door Leak Before Pressed-functie
• professioneel, bijpassend pressgereedschap
• eenvoudig te combineren met andere systemen