Vloerverwarming - CV - Regelingen 

Prijzen / bestellen


Assortiment Honeywell Evohome Watts Vision Watts RF Watts bedraad Robot Easy CV Thermostaten

Informatie

 

 

BEDRIJF

Opgericht door Joseph Watts in 1874 in New England (VS), ontwikkelde Watts oorspronkelijk drukregelaars voor industriële toepassingen. 145 jaar later is Watts Water Technologies uitgegroeid tot een vooraanstaande beursgenoteerde multinationale onderneming. Onze drijfveer is het ontwikkelen en vervaardigen van producten die het comfort en veiligheid van mensen alsook de kwaliteit en bescherming van het water bevorderen.

Watts Water technologies is een organisatie bestaande uit meer dan 26 ondernemingen, stelt meer dan 2.500 medewerkers tewerk en commercialiseert wereldwijd meer dan 6.000 producten.

Onze verscheidenheid is onze sterkte. Al onze filialen hebben hun verleden, cultuur, producten en bekwaamheden. Die Europese bundeling van kracht en kennis en onze drang om voortdurend te innoveren, maken van Watts uw ideale industriële partner in verwarming, sanitair, terugstroom-beveiliging, instrumentatie en elektronica.

Watts Benelux, gevestigd in Wingene (België), commercialiseert in de Benelux alle producten die wereldwijd door de Watts groep vervaardigd worden. Heel wat producten worden via de groothandel aan de vakman aangeboden, andere producten worden door industriële partners afgenomen. Op deze website is een belangrijk deel van ons standaard assortiment opgenomen maar wij kunnen u ook producten met aangepaste technische karakteristieken en/of totaaloplossingen op maat aanbieden. Aarzel niet om ons voor verder advies te raadplegen!