Tap en kogelkranen

Prijzen / bestellen


Tapkraan
Gaskogelkraan
Kogelkraan
Overige
   
Vul/Aftapkraan
Gaskraan
Universele kraan
Kraan Plug
   
Beluchterkraan
Gasaansluiting
Stopkraan
Kraanverlenstuk
   
Tapkraan
2-delige kop.
Minikogelkraan
Flex.slang
   
Stopkraan
         
Vorstvrijkraan
         

 


 

         
HOME

 

Informatie  www.ankofit.nl

 

De BPE universele kogelkranen kunnen toegepast worden in water en CV-installaties.De kranen hebben een volle doorlaat en zijn voorzien van een rode aluminium hendel of vlinderknop welke blijvend soepel te bedienen is. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan, afhankelijk van druk/temperatuur en medium, na schriftelijke toestemming van Ankofit Industries BV.
De BPE gaskogelkranen en gasaansluitkranen worden toegepast in gasinstallaties. De BPE gaskogelkranen kunnen toegepast worden volgens de voorschriften voor aardgasinstallaties NEN1078 en de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 3387. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze technische documentatie.
De BPE stopkogelkranen zijn bedoeld voor het afsluiten van de watertoevoer binnen een waterinstallatie door middel van een kogelafsluiter. De kranen hebben een volle doorlaat en zijn voorzien van een hendel of schroevendraaier bediening, welke blijvend soepel te bedienen is. De BPE stopkogelkranen kunnen toegepast worden in drinkwater en CV-installaties. Andere toepassingsmogelijkheden zijn uitsluitend toegestaan, afhankelijk van druk/temperatuur en medium, na schriftelijke toestemming van Ankofit Industries BV.