Radiator appendages

Prijzen / bestellen


AANSLUITING RADIATORKRAAN ONDERBLOK      
Aftap/Ontluchter
Caleffi
Standaard
     
Ophanging
Pentec
Design
     
CV verdeler
Herz
       
Knelset
         
Schuifknie
         

 


 

         
HOME

 

Informatie  www.caleffi.nl

 

Caleffi BV

is een fabrikant van hoge kwaliteitssamenstellingen voor verwarming, watertechnologie, regelsystemen, warmtesystemen en hernieuwbare energie voor zowel thuis- als bedrijfsmatig gebruik.
In 2019 waren er wereldwijd meer dan 1.300 werknemers werkzaam en was het merk actief in meer dan 90 markten met een geconsolideerde omzet meer dan 326 milljoen euro. Daarnaast lopen er twee uitdagende projecten, het CUBOROSSO (rode kubus) Studies and Research Centre en het MAV Automatic Vertical Warehouse welke garant staan voor snellere en meer punctuele levering.
Caleffi is lid van de Europese vereniging CEIR (Taps and Valves Industry) en de Italiaanse vereniging AVR (Valvole e Rubinetti).

 

 

PenTec BV

richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige appendages voor HVAC en sanitaire toepassingen en werkt volgens internationaal geldende kwaliteitsnormen, waaronder de ISO9001 en de Europese norm voor drukapparatuur (PED) 2014/68/EU.

In de jaren 80 is PenTec gestart met de fabricage en verkoop van veiligheidsventielen en inlaatcombinaties voor de Nederlandse markt. Mede vanwege de overname van het merk DUCO is het assortiment flink gegroeid en daardoor heeft PenTec een sterk internationaal karakter gekregen.

Elke erkende installateur, actief in de (seriematige) woningbouw en/of utiliteit, nieuwbouw, verbouw, renovatie en/of service en onderhoud, kan met behulp van PenTec en DUCO appendages een veilige, betrouwbare en kostenefficiënte installatie opleveren.

Binnen Nederland worden de PenTec en DUCO appendages geleverd aan de regionaal en landelijk werkende technische groothandel. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met ketel/warmtepomp- en boilerfabrikanten in binnen- en buitenland.