opc_loader

Menu

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 049 8505

Fenix infrarood paneel, vloersteunen

Artikelnr: 83-111999

5 jaar garantie

108,35
(Prijs excl. btw)
EAN
8590875034238
SKU
83-111999

Productomschrijving

Voetsteun voor het staand plaatsen van Ecosun korrel panelen. Let op; panelen kunnen alleen maar horizontaal (liggend) worden geplaatst. Maximaal toelaatbare afmetingen/vermogen 59x119 cm (geschikt voor de 300, 600 en 700 Watt).
De voetsteunen zijn van ijzer met een witte verf coating.

Voordelen van een verplaatsbaar paneel

  • Warmte op de gewenste plek;
  • Paneel kan vaker worden ingezet en zo optimaler worden gebruikt;
  • Opbergbaar, niet in het zicht;
  • U hoeft geen gaten te boren in uw muur;

Eenvoudige installatie

U schroeft de voetsteunen eenvoudig aan de wandbeugel met de bijgeleverde schroeven. Vervolgens kunt u de convector vrij in de ruimte plaatsen.

Toepassing van EcoSun voetsteunen

EcoSun levert voetsteunen (pootjes) voor de EcoSun panelen met grove structuur. Het paneel kan echter alleen horizontaal (liggend) worden geplaatst. De steunen zijn geschikt voor de grove strucuur panelen met maximaal toelaatbare afmetingen/vermogen van 59x119 cm (geschikt voor de 300, 600 en 700 Watt).

Deze voetsteunen zijn met schroeven te bevestigen aan het montageframe dat zit bevestigd aan de achterzijde van de convector. Het paneel staat zo op zichzelf. Hierdoor hoeven er geen gaten geboord te worden in uw muur. En is het paneel makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Flexibiliteit

Een vrijstaand paneel heeft als meest voor de hand liggende voordeel dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Op deze manier is paneel niet gebonden aan 1 ruimte of plek.

Een verplaatsbare verwarming maakt het mogelijk vaker gebruik te maken van de verwarming en efficiënter in te zetten in ruimtes waar (extra) warmte gewenst is.

Voor een aangename warmteagfgifte op de optimaal gewenste locatie. Dankzij de smalle afmeting (3 cm diep) is het paneel bovendien ideaal voor lokaal bijverwarmen, denk bijvoorbeeld aan het direct en praktisch plaatsen onder een bureau.  Infrarood verwarming heeft in het algemeen als voordeel dat de infrarode warmtestralen de omgeving opwarmen. Dit in tegenstelling tot een traditionele radiator, die vooral warme lucht laat circuleren, zal het infrarood paneel de ruimte en de objecten zelf opwarmen en geeft deze de warmte aan de lucht af.

Hierdoor ontstaat een duidelijk merkbaar behaaglijk en natuurlijk aanvoelend comfortabel klimaat, waarbij dit effect al met een lagere luchttemperatuur valt te realiseren. In combinatie met een goede regeling valt hierdoor een flinke besparing op de stookkosten te realiseren.

Laatst bekeken items